NIBC IN THE CITY

DEN HAAG LONDEN FRANKFURT BRUSSEL

NIBC IS GEVESTIGD IN 4 GEWELDIGE EUROPESE STEDEN. ELK MET EEN EIGEN KARAKTER EN FIJNE HOTSPOTS.

NIBC IN

LONDEN

Annemiek Hofland CCO Londen

Londen is de grootste financiële markt in Europa en Brexit zal daar naar verwachting weinig verandering in brengen. NIBC startte in 1995, o.a. om haar zakelijke kredietverlening buiten Nederland uit te breiden. Vandaag de dag is dit nog steeds onze rol en leveren we een belangrijke bijdrage aan de groei van zowel het klantenbestand als de winstgevendheid van NIBC. Het kantoor Londen dient ook als de ogen en oren van NIBC in deze zeer geavanceerde financiële markt.

Door nieuwe zakelijke ontwikkelingen en trends te signaleren en te helpen deze te implementeren. Zo is Londen, vaak beschouwd als de ‘fintech-hoofdstad’ van de wereld, een belangrijke markt voor NIBC’s fintech-activiteiten. De diepe en brede investeerdersbasis van Londen en de reeds lang bestaande CLO-managementactiviteiten, maken het kantoor zeer relevant voor het vergroten van NIBC’s originate-to-manage-activiteiten, een van de groeipijlers van de corporate banking-strategie.

Duck & Waffle


Londen Eye


The O2


King's Road


CitizenM Hotel Bankside


Tate Modern Museum


NIBC IN

FRANKFURT

Victor Ruitenberg CCO Frankfurt

NIBC opende haar kantoor in Frankfurt in 2005, dit jaar vieren we dus ons 15-jarig jubileum. Mede doordat de Europese Centrale Bank in Frankfurt gevestigd is, is deze stad het belangrijkste financiële centrum van het Europese vasteland. Banken uit de hele wereld runnen hun Duitse activiteiten hier vandaan. Met ons kantoor bieden wij diverse zakelijke diensten aan voor fintech, technologie, digitale infrastructuur en retail operations.

Onze stad heeft een eeuwenoude rol als handelscentrum, wat ook blijkt uit grote vakbeurzen in de Messe, zoals de IAA (grootste autobeurs) en de 4e grootste stock exchange ter wereld. Frankfurt heeft een uitstekende infrastructuur met een belangrijk spoorwegnet en de op één na grootste luchthaven van Europa. Hierdoor is het een uitstekend knooppunt om al onze klanten in heel Duitsland te bereiken. Door de goede infrastructuur, de vele culturele attracties en de natuur- en wijngebieden is de stad ook heel prettig om in te wonen.

Main Tower


INNSIDE Eurotheum by Meliá


Palmengarten


Kleinmarkthalle


Café Karin


Alte Eiserner Steg


NIBC IN

BRUSSEL

Ann Merckx CCO Brussel

Voor elke financiële instelling die Belgische activiteiten wil ontwikkelen, is Brussel de meest geschikte plaats. NIBC opende haar Brusselse kantoor eind jaren ’90 in het hart van het financiële district, dicht in de buurt van regelgevers en concurrenten en om de hoek van de Europese instellingen waarmee onze hoofdstad synoniem is geworden.

In 2012 lanceerde NIBC een reeks Belgische online spaarproducten. En daar houden we ons vandaag de dag nog steeds mee bezig. Vanuit ons huidige kantoor in Brussel kijken we uit over de stad.

Brussel is een stad die even veelzijdig als complex is. Hier wordt architectonische schoonheid gecombineerd met een wereldberoemde kunstenaarsscène. In deze hoofdstad van België zien we de zuidelijke charme samengaan met het noordelijk pragmatisme. We genieten van een voortreffelijke keuken.

Dit alles maakt de stad aantrekkelijk voor een groot aantal multinationals en een internationaal publiek.

Atomium


A la Mort Subite


Europees Parlement


Grote Markt


L’Archiduc


Brusselse wafels


NIBC IN

DEN HAAG

Hanneke van Paradijs Head of Facilities & Service

In mijn rol als Head of Facilities en Services voelt kantoor in Den Haag echt als mijn plek. Ik ben er trots op. Samen met de collega’s op mijn afdeling en heel veel samenwerkingspartners zorgen we er voor dat het pand er elke dag keurig bij staat. Ons motto is: Samen zorgen wij ervoor dat jij het maximale uit jouw werkdag kunt halen. Naast deze interne klanten zetten we ook graag ‘de puntjes op de i’ voor onze externe gasten.

Den Haag is de stad waar het allemaal begon voor NIBC 75 jaar geleden, de band met de stad is sterk en het huidige kantoor is al tientallen jaren NIBC’s vertrouwde plek voor medewerkers en klanten. De aanwezigheid van vele nationale en internationale instellingen maken Den Haag een dynamische stad met vele gezichten. Zowel de grote verscheidenheid van voorzieningen en omgeving met groen of de zee maken Den Haag een prettige en unieke stad.

O’Casey’s


Scheveningen strand


Paleis Noordeinde


Museum Voorlinden


Wicked Wines


Het Binnenhof